piątek, 1 lutego 2013

Nowy miesiąc?

  No tak rozpoczął się dziś luty, a ja nawet nie zauważyłam, że był styczeń... Jak ten czas mija szybko... Co mogę powiedzieć o minionym miesiącu? Hmm był bardzo pracowity, przewodziła mu nauka, inne aspekty życia zeszły trochę na dalszy plan. Były jednak też ćwiczenia i troszkę zdrowej diety też się znalazło.

 Co z wagą? To zobaczymy w poniedziałek. Zrobię wtedy porównanie, ale nie spodziewajcie się wielkich efektów;/ W sumie wątpię, żeby w ogóle był jakiś spadek. Jest mi przykro, że stoję w miejscu z dietą, ale jest luty: miesiąc większego luzu, który będę mogła przeznaczyć na przyjrzenie się swojemu odżywianiu, zwiększeniu ilości ćwiczeń i zwróceniu uwagi na własny rozwój.

   Jak zauważyliście podjęłam wyzwanie szpagatowe i dziś był pierwszy dzień rozciągania.Oh dziś było ciężko. Ćwiczenia sprawiały ból i trochę to zniechęcało, ale nie poddam się!
    Rozpoczęłam też dalszy ciąg akcji bez słodyczy;) Mam nadzieję, że dam radę;)

Standardowo foto menu:

1. Koktajl z awokado, jabłka i orzechów włoskich + serek wiejski
2. Łosoś wędzony ze szpinakiem + marchew + leczo
3. Makaron pełnoziarnisty z kurczakiem i pieczarkami
4. Mandarynki

Gdzie robię błąd? Czemu nie chudnę? Staram się. Dużo piję: woda, herbata zielona, pokrzywa. Ćwiczę i nic. Jest mi smutno.

5 komentarzy:

  1. Nie przejmuj się :) Odstawienie słodyczy i ćwiczenia to pierwszy krok do wymarzonej sylwetki.

    OdpowiedzUsuń
  2. Dołącz do wyzwania nie będzie Ci smutno :) A tak serio to podkręć metabolizm: imbir, cynamon, pieprz cayenne :))) Damy radę do wiosny!

    OdpowiedzUsuń
  3. nie mam pojęcia czemu waga nie spada, patrząc na fotomenu wcale nie jesz dużo żeby waga stała, mam nadzieję że może organizm się jakoś przyzwyczaja i zaraz waga ruszy :)

    OdpowiedzUsuń
  4. zapraszam do zabawy:
    http://fashionbyfit.blogspot.com/2013/02/the-versatile-blogger-award.html

    Pozdrawiam!
    Fit
    __________________________
    www.fashionbyfit.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Pyszne jedzonko... Zwłaszcza koktajl z awokado mnie zaintrygował :)

    OdpowiedzUsuń